Eljegyezték a magyar színésznőt


A külföldön legtöbbet foglalkoztatott magyar színésznő kezét színész-rendező párja, Halmi Péter kérte meg. A romantikus eljegyzés Olaszországban volt, pont azon a helyen, ahol tavaly még azt mondta Goztola Krisztina vőlegénye, hogy nem szeretne házasodni.

Néhány nappal ezelőtt Olaszországban, egy Trieszt melletti hangulatos halászfaluban kérték meg Goztola Krisztina kezét. A színésznő könnyek között mondott igent párjának, Halmi Péter színész-rendezőnek, akivel két éve találtak egymásra.

„Nagyon meglepődtem, amikor Peti letérdelt elém és megkérte a kezem. Ebben az is közrejátszott, hogy egy évvel korábban pont ugyanazon a helyen mondta azt nekem, hogy nem szeretne házasodni – de ő erre már nem is emlékezett. Amikor feltette a kérdést, azonnal elpityeredtem, és természetesen igent mondtam, hiszen nagyon szeretem és vele szeretném leélni az életem” – mondta Goztola Krisztina.

Krisztinát már jó ideje a külföldön legtöbbet foglalkoztatott magyar színésznőként tartják számon. Angolul, franciául, olaszul és magyarul is kitűnően beszél, olyan világsztárokkal forgatott, mint Jason Clarke, az Oscar-díjas Rosamund Pike és Jack Raynor. Újdonsült vőlegénye, Halmi Péter is külföldön épített karriert, és talán nem véletlen, hogy megismerkedésének története is hollywoodi filmbe illő: éveken keresztül több helyen egymást váltották. Egyikük pont akkor kezdett dolgozni Los Angelesben, amikor a másik elköltözött, és ugyanez játszódott le a világ több pontján is. Végül az interneten találtak egymásra, a szakmai beszélgetésből pedig szerelem szövődött.

„Úgy érzem, olyan emberrel találkoztam, amilyen én is vagyok. Hasonló utat járt be, hasonló a gondolkodása. Sok évig vártam arra, hogy ilyen párom legyen, és ennek most nagyon örülök. Ami a legjobb, hogy nem csak a munkában, hanem a magánéletben is ki tudjuk egészíteni egymást” – mesélte Halmi Péter, aki annyira izgult a lánykérés miatt, hogy már egy hónappal a nagy nap előtt folyamatosan magánál tartotta a jegygyűrűt.

Goztola Krisztina és Halmi Péter jelenleg kétlaki életet élnek: Budapesten és Párizsban is kialakítottak maguknak otthont, azonban várhatóan egyre több időt töltenek majd Magyarországon, hiszen zenés pódiumestjük mellett már leszerződtek egy nagy nemzetközi koprodukcióban készülő filmes produkcióhoz is.

Goztola Krisztinának egyébként már volt egy házassága, volt férjével nyolc év után váltak el 2015-ben.

Fotók: Hatvani István, kristinagoztola.com

Hozzászólások