Ismét pörög a botrány Baukó Éva körül


Baukó Éva és Berki Krisztián összebalhézott. Az egykori valóságshow-hős közösségi oldalának egyre több videós bejelentkezése szól a Berki Krisztiánnal folytatott vitáról. A FEM3 műsorvezetői tegnap olyan szóváltásba keveredtek, aminek következménye akár per is lehet.

Már nem vezet együtt műsort Baukó Éva és Berki Krisztián. A két műsorvezető tegnapi nézeteltéréséről sorra jelennek meg az újságcikkek, miközben a felek közösségi oldalukon közzétett videókban részletezik, szerintük mi történt a tegnapi FEM3 adás során és után. 

Az egykori valóságshow-hős szerint Berki elnyomta őt a műsor alatt és nem juthatott annyiszor szóhoz, mint szeretett volna. Ezt el is mondta az egyik beszélgetés során élő adásban, de az igazi vita csak ezután jött a kulisszák mögött, amikor véget ért a műsor. Éva szerint ugyanis Berki megfenyegette őt.

„Berki Krisztián, műsorvezető társam, miután vége lett az adásnak az öltözőbe menet megfenyegetett engem, megalázott a női mivoltomban. Egy 48 kilós nőt egy 130 kilós férfi ember megfenyeget? Konkrétan úgy kiabált velem, hogy féltem, azt hittem, hogy meg fog ütni” – hangzik el Baukó videójában.

Berki Krisztián azonban azt állította, hogy Éva nem volt műsorképes állapotban, amiről egyeztettek a szerkesztőkkel is műsorkezdés előtt, valamint ő maga írt egy e-mailt erről a vezetőségnek is. A műsorvezető az általa megosztott videóban pontról pontra beszámol arról, szerinte mi is történt tegnap reggel.

„Több ismerősöm hívott, és többen jelezték, hogy Éva folyamatosan posztolja és gerjeszti ezt a cirkuszt. Azt, hogy mi lehet a célja, az igazából számomra is kérdéses volt egészen mostanáig. Aztán rájöttem, hogy csak visszanézzük Évának az elmúlt 5 évét és a hozzá fűződő kreált dolgokat és botrányokat, akkor ő úgy gondolja, hogy botrányok nélkül nem tud élni. Ez egy öncélú, magamutogatás, hírgenerálás, amiben én nem kívánok partner lenni. Én elmondtam mindenkinek, nyilvánosan is lenyilatkoztam, hogy reality-t nem forgatok és nem csinálok. Ez egy élő műsorvezetés, ami teljesen másik szint, remélem ezt majd egyszer Baukó Éva is megérti, hogyha fel nem is nő a feladathoz” – hangzik el Berki videójában, aki egyébként a végén hangsúlyozta azt is, Évának segítségre van szüksége.

Baukó Éva egy vizsgálatra is elment még az eset után, hogy bizonyítsa nem volt alkohol a vérében. Az eredményt bemutatta legfrissebb videójában, amelyben üzent is Berki Krisztiánnak, így könnyen lehet, hogy a vita a bíróságon folytatódik.

„Hajrá, küzdjünk meg! A tegnapi kijelentésed elég durva volt, hogy megrágalmaztál, hogy alkoholt, vagy bármilyen tudatmódosító szert fogyasztottam a tegnapi nap folyamán. Szóljál az ügyvédednek, én is szólok az én ügyvédemnek, és akkor a bíróságon találkozunk!” – mondta Baukó, aki a minap már Kadlecsek Krisztiánnal köszöntötte a FEM3 műsorának nézőit.

 

Hozzászólások