Kárpáti Rebeka már nagyon izgul


Hamarosan új szerepben tűnik fel Kárpáti Rebeka, aki a TV2 A Nagy Duett című műsorának online riportereként köszönti majd a nézőket. A Jóban Rosszban gyönyörű színésznője nagy izgalommal várja az élő bejelentkezéseket.

Április 15-én indul A Nagy Duett következő szériája.  A TV2 show-műsorának hatodik évada megújult zsűrivel jelentkezik és az új évad online riportere Kárpáti Rebeka lesz.

„Bár konkrétan ilyet még sosem csináltam, nem lesz testidegen ez a feladat számomra. Az egyik összetevője ennek a dolognak a live, vagyis maga az élő bejelentkezés, amikor nem lehet megszerkeszteni, vagy javítani a műsort. A közösségi oldalamon rendszeresen csinálok élő bejelentkezéseket, voltak már ilyen jellegű munkáim, és vezettem már műsort, konferáltam is. Mindezek ellenére természetesen nagyon izgulok, hiszen ezt a show-műsort országosan nézik, itt sokkal nagyobb a felelősség az emberen, mint egy élő videózásnál, vagy egy városnapi műsorvezetésnél” – mondta lapunknak Kárpáti Rebeka, aki A Nagy Duett Facebook-közvetítéseiben is látható lesz az adások alatt.

A műsort ezúttal is Liptai Claudia vezeti majd, akivel nem most találkozik először az egykori Miss Universe Hungary.

„Nem ismerjük jól egymást Claudiával, de dolgoztunk már együtt. Itt azon van a hangsúly, hogy mindenkivel képben legyek; alapvető tisztelet és felkészültség, hogy az összes versenyző életútját ismerem. Az, hogy milyen irányúak lesznek a kérdéseim, vagy mi lesz a beszélgetés témája, nagyban ott fog eldőlni, amikor látjuk, hogy mi történik a színpadon, és, hogy a versenyzők, hogyan élik meg a kritikákat.”

Kárpáti Rebeka

A szépségkirálynő is szorít minden párosnak, azt mondja, a személyes kedvencei majd a műsor folyamán alakulnak ki, de Megyeri Csillával például már most szorosabb a kapcsolata, mint a többiekkel, hiszen együtt szerepeltek az Ázsia Expressz című műsorban. Szabó Ádámmal is régóta ismerik egymást, de hogy ki lesz Rebeka szíve csücske, az csak később válik el.

A sorozatsztárrá avanzsált szépség hisz a sorsban, szerinte minden úgy lesz, ahogy lennie kell. A képernyőhöz sem ragaszkodott görcsösen, mégis közel négy éve a Jóban Rosszban színésznője, most pedig az élő televíziózás is megtalálta.

„Sosem volt tőlem idegen a képernyő, hiszen mióta az eszemet tudom, édesapám szintén egy szappanoperában szerepelt. Tehát nekünk az életünk része volt a kamera, hogy apa a tévében van, hogy lefotózzák az utcán… Ez nekünk már normális, mi ebbe születtünk bele. Imádom ezt csinálni. Édesapám támogat, mi mindent megbeszélünk, a nagyobb döntéseknél mindig kikérem a véleményét. Ez egy nagy lehetőség, amiből nem jöhetek ki rosszul, kivéve, ha élő adásban leesek a színpadról, vagy megbotlok valamiben – nevetett Kárpáti Rebeka, aki elárulta: ő is szeret énekelni, de ezt inkább csak a négy fal között teszi.

„Nagyon szeretek énekelni, viszont borzasztóan béna a hangom. Ezért inkább csöndben maradok, mert sokszor nem találom a hangokat, hamis vagyok. Persze a zuhany alatt halkan megy a dolog, de hogy kiálljak a közönség elé? Ha egyszer én is indulnék A Nagy Duettben, biztosan nem a hangommal adnám el a produkciót.”

Borsos Zsuzsanna

Hozzászólások