Nincs több romantika az X-Faktor győztesénél


Opitz Barbi harmadik klipjével örvendezteti meg rajongóit, amelyben egy igazán tüzes oldalát mutatja meg a 2016-os X-Faktor győztes. Az énekesnő korábbi két videóját (Végem, Nincs az a pénz) közel 35 millióan látták a YouTube-on, de az új is bomba sikernek ígérkezik.

A „Nincs több romantika” Burai Krisztián szerzeménye (dal és szöveg), akivel már korábban is nagy sikerrel dolgozott együtt az énekesnő. Az új dal ismét Barbi kedvenc stílusában készült: a reggaeton és az R&B ötvözete, ezúttal keleties dallamokkal megfűszerezve. 

„A tavalyi évben Törökországban voltam, nagyon megihletett a keleti kultúra. Az új számba belefűzött keleties motívumokat többek között ez az utazás ihlette, bár nem kifejezetten a török dallamvilágot emeltünk be” – meséli Opitz Barbara, aki mesés környezetben forgatta le új klipjét. A Shiraz Hotel fürdője és díszítései jól hozzák a keleti kényelem érzést. A fiatal énekesnő ismét bizonyságot tesz bámulatos tánctudásáról. A koreográfiában profi táncosok is szerepelnek Barbi mellett. Vigyázat forró lett!

 

Hozzászólások