Pazar lagzit csapott Luxus Vivien


Idén egy alkalomra visszatérnek még a luxusfeleségek a VIASAT3 képernyőjére. Egy fényűző különkiadással, Vivi és Fecsó esküvőjével jelentkezik hamarosan a műsor.

Természetesen a filmproducer és színésznő Csősz Boglárka, a színésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, az üzletasszony Yvonne Dederick és barátnője, Polgár Tünde is ott lesznek a násznépben, hogy tanúi legyenek, ahogy a megosztó műsor egyik legmegosztóbb párosa, Vasvári Vivien és vőlegénye, Fecsó oltár elé áll.

Vivien esküvőjéről sem hiányzik a fényűzés. A nagy napon Vivi egy kék Bentley Continentállal érkezik a templomhoz, hogy Fecsóval a fotósok, a rajongók és a szűk családi kör előtt kimondja a boldogító igent. A ceremóniát egy ortodox templomban tartják, ahol a csokordobás sem marad el.

Fotó: Lagzi luxuskivitelben: VIASAT3 – Labancz Viktória

A közös fotók elkészítése után szűk családi körben folytatódik az ünneplés. A pompás és persze exkluzív rongyrázáson csak a VIASAT3 kamerái lehettek jelen. A Feleségek luxuskivitelben – Lagzi luxuskivitelben című műsort augusztus 27-én láthatják a nézők.

Hozzászólások