rosszul

Rosszul volt, mégis autóba ült


Balesetet okozott egy férfi Vésztő külterületén. Átért az út menetiránya szerinti bal oldalára, ahol összeütközött egy másik személyautóval. A férfi nem emlékszik arra, mi történt, a baleset előtt nem érezte jól magát.

Összeütközött két személygépkocsi 2017. május 31-én, 15 óra 15 perc körül Vésztő külterületén. Az egyik jármű vezetője egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, emiatt történt a baleset. A 74 éves férfi elmondása szerint semmire sem emlékszik. Éppen orvosi vizsgálatról tartott hazafelé a feleségével. A vizsgálat miatt nem ehetett, mielőtt elindultak, nem is érezte jól magát. Ennek ellenére volán mögé ült és vezetett.

A balesetben a felesége súlyosan megsérült, a vétlen autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.  A Gyulai Rendőrkapitányság a szeghalmi férfit közúti baleset okozása vétség elkövetésével gyanúsítja.

A nyomozást a rendőrség 2017. szeptember 15-én lezárta és a büntetőeljárás iratait továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

police.hu

Hozzászólások