Tovább sorosozik a kormány

A kétharmaddal megnyert választás után is támadja a kormány Soros Györgyöt és “zsoldosait”.

Tegnap a külgazdasági és külügyminiszter beszélt arról, hogy a Brüsszelben tárgyaló  magyar származású amerikai spekuláns a magyar emberek megbüntetését akarja elérni, mert nem az ő jelöltjeire, hanem a bevándorlást elutasító Fideszre szavaztak.

A külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatóján kiemelte, Soros György nem akarja elfogadni a magyar választás eredményét. Soros Brüsszelben az Európai Bizottság alelnökével, Frans Timmermansszal tárgyal, mindketten szélsőségesen bevándorláspártiak, és a magyar kormány, a magyar migrációs politika eltökélt ellenségei is. A magyar emberek egy történelmi jelentőségű választáson arra szavaztak, hogy olyan kormánya legyen az országnak, amely a magyar emberek biztonságát helyezi előtérbe, és nem enged annak a nemzetközi nyomásnak, amely azt próbálja elérni, hogy a magyar kormány a magyar emberek biztonsága előtt és helyett, a migránsok jogaival és a migrációs folyamatok ösztönzésével foglalkozzon – húzta alá a miniszter. Az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) készülő, Magyarországot elítélő jelentésével kapcsolatban kijelentette, hogy ismeri a LIBE-bizottság tagjainak érvelését, amely szerint ők a magyar embereket védik. A magyar emberek képviseletére azonban nem a LIBE-bizottság, nem Soros György, nem Frans Timmermans és nem az NGO-k jogosultak, hanem a magyar emberek által megválasztott parlament és a magyar emberek által kijelölt kormány. A magyarok világos döntést hoztak: Magyarországot a migrációtól kell megvédeni, valamint attól a nemzetközi politikától, amely ahelyett, hogy meg akarná állítani, folyamatosan ösztönzi a migrációs folyamatokat – emelte ki. Szijjártó Péter a magyar választási rendszerrel kapcsolatban úgy fogalmazott: ha nálunk is olyan lenne a választási rendszer, mint Nagy-Britanniában vagy Franciaországban, akkor nem kétharmados többségünk lenne a parlamentben, hanem 85 százalékos.

 

Csütörtökön A Figyelőben jelent meg egy lista a Magyarországon Soros által támogatott szervezetekhez kötődő emberekről, aztán az Európai Parlament állampolgári jogi (LIBE-) bizottságának jelentését nevezték “Soros-jelentésnek”. A szombati kormányellenes tüntetés előtt Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter állította, hogy az nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és az üzletember pénzéből jött létre.

Hozzászólások